Eredmények

Zrínyi Ilona Matematika Verseny 2020-03-09
A 8. osztályos csapat megnyerte a megyei versenyt.
(Péter Doroti, Görcsös Ákos, Csontos Zsófia
Egyéniben Görcsös Ákos nyert

2020. március 6-án valamennyi DSD I vizsgára jelentkezett
nyolcadikosunk sikeresen teljesítette a szóbeli vizsgán a B1 szintet.

Gratulálunk!

(Karcag 2020.02.21.) Kizakisz Nikolaosz a szekszárdi Baka István Általános Iskola 6. a osztályos tanulója, Tolna Megyét és iskoláját képviselve fiú egyéni "A" kategóriabán III.-IV.-es korcsoportban egy színvonalas döntőt játszva a II. helyen végzett az Országos Asztalitenisz Diákolimpián!


Iskolánk 2 diákja részesült díjazásban a Koch Valéria verseihez kapcsolódó illusztrációs verseny zsűrijének döntése nyomán.

A költőnő születésének 70. évfordulójára kiírt országos rajzpályázatra 800-nál is több pályamű érkezett. Ötletgazda és lebonyolító a Neue Zeitung volt, mely a magyarországi németek hetilapja. Tanítványaink a díjakat személyesen Bach Dorottyától, a NZ Junior mellékletének szerkesztőjétől vehették át.

Deák Anna 3.a osztályos tanulónk kategóriájában 1. helyezést ért el, míg Varga Panna 7.a osztályos diákunk a felsősök között 2. lett.

Iskolánk 2014 óta DSD vizsgahely, s felkészült diákjainknak köszönhetően a német állammal való további sikeres együttműködés is biztosított.

A NÉMET NYELVTERÜLETEN ELFOGADOTT, iskolánk tanulói számára HELYBEN és INGYENESEN letehető nyelvvizsgára legközelebb 2020. márciusában kerül sor.